Werelddierendag - 4 oktober 2016

De WereldDierenDag is weer in aantocht!

Maar omdat 1 dag zo kort is en onze dieren wel wat meer tijd en liefde verdienen,
zullen alle behandelingen in de maand oktober aan de helft van de prijs zijn!
Dus van 1 tem 31 oktober 2016 krijg je 50% korting.

En als dat nog niet genoeg is, sponsor ik net zoals elk jaar, ook dit jaar een goed dierendoel. Als je namelijk op dé WereldDierenDag zelf, 4 oktober 2016, een afspraak hebt, of op deze dag een afspraak maakt, doe je niet alleen jouw dieren een plezier, maar ook de asieldieren van vzw Noodasiel Lommel. Want van elke WereldDierenDag-behandeling doneer ik 10% aan het goede doel van dit jaar en in 2016 is dat het Noodasiel te Lommel (www.noodasiellommel.be).

Help hun door jezelf te helpen.

Stage te Kesmarc - december 2015 tem februari 2016

Momenteel vertoef ik in het buitenland. Specifieker in Versailles, Kentucky, Amerika, voor een stage van 3 maanden op het paardenbedrijf Kesmarc. Ik zal dus geen behandelingen of oppassen kunnen komen doen gedurende deze tijd, maar ik ben nog steeds bereikbaar voor vragen.
Geniet alvast van deze winterse dagen, en tot binnenkort.

Werelddierendag - 4 oktober 2015

De maand Oktober is begonnen.

Waar denk jij zoal aan?
Denk je aan de herfst met zijn prachtige kleuren?
Aan pompoenen en Halloweengriezels?
Of denk je, net zoals mij, allereerst aan de Werelddierendag die al jaar en dag op 4 Oktober valt?

En wil je, net zoals mij, je dierenvriendjes eens iets extra’s geven?
Dan ben je bij mij aan het juiste adres!
Als je namelijk op dé Werelddierendag een afspraak maakt voor bv een massage, shiatsu of reiki behandeling voor je schatje(s), doe je niet alleen jouw dieren een plezier, maar ook de asieldieren van vzw Dieren In Nood (Kinrooi). Want van elke Werelddierendag-behandeling doneer ik 10% aan het goede doel van dit jaar en in 2015 is dat het nieuwe dierenasiel in Kinrooi, vzw DINO (dieren in nood).

Help hun door jezelf te helpen.

Energetische Healing - 25 februari 2015

Vanaf 19u te Risstraat 3, Genk - Inkom 5,00euro

Krijg een heldere uitleg over de verschillende soorten energetische healingen, waaronder reiki. Alsook 'Wat is dat nu eigenlijk, een energetische healing? Kan men dat waarnemen?'
Gekoppeld aan een klein voorsmaakje in de vorm van een 15-20min durende reiki behandeling. Deze behandeling zal gegeven worden tijdens de voorstelling door mezelf of een van mijn aanwezige collega's.

Goede voornemens voor 2015

Het einde van een jaar is voor velen het moment om goede voornemens te maken. Jammer genoeg verwateren deze vaak doorheen de eerste maanden van het nieuwe jaar.

Een goede vriend van me vertelde me laatst zijn manier om dit te voorkomen: hij maakte de afspraak reeds vóór het einde van het jaar.

Om iedereen te steunen in het volhouden van hun goede voornemens, bied ik 20% korting op alle afspraken in 2015 die reeds aangevraagd worden in de maand december.

Alvast prettige feesten en een gelukkig nieuwjaar!

Deel deze pagina